Home > Blog > Artikelen: woonbonus


Header

Woonbonus - laatst verschenen artikels

Cardif helpt u met uw project en dat is ook via goede en correcte informatie. Hieronder vind u een selectie van op maat geschreven artikels omtrent het afsluiten van een schuldsaldoverzekering en alles wat daar mee te maken heeft..

18 feb 2016 De woonbonus in 2016 is niet meer dezelfde als die van enkele jaren geleden. Wat veranderde er precies? En waarop moet u letten? Ontdek het hier!

19 feb 2015 De populaire Vlaamse woonbonus heeft sinds 1 januari 2015 flink wat van zijn glans verloren. Hij is namelijk niet meer verkrijgbaar als hypothecaire aftrek, maar ...

Uw simulatie

22 dec 2015 Een lening is de beste manier om uw woning op een veilige en betaalbare manier te financieren. Maar wat als u de lening niet meer kunt terugbetalen?

13 nov 2015 Plannen om samen met uw partner een woning te kopen? Dan maakt u het best een weloverwogen keuze tussen trouwen, feitelijk of wettelijk samenwonen.

30 oct 2015 Wie een schuldsaldoverzekering afsluit, moet uiteraard premies betalen. Maar wat als u daar plots niet meer in slaagt?

09 oct 2015 Een starterswoning gaat gepaard met heel wat onzekerheid. Want wat is nu de beste investering? Het antwoord leest u hier.

11 sep 2015 Een goede schuldsaldoverzekering staat voor prijs-kwaliteit. Ontdek hier waarom BNP Paribas Cardif de voordeligste schuldsaldoverzekering biedt!

7 sep 2015 Over schuldsaldoverzekeringen is al veel gezegd en geschreven. Maar wat is nu correct en wat niet? Wij onderscheiden het kaf van het koren.

27 aug 2015 Veel kredietverstrekkers stellen voor om bij hen niet alleen een lening af te sluiten, maar ook een schuldsaldoverzekering. Is dat wel een goed idee?

20 mei 2015 Om de prijs van uw woning te drukken, haalt u het best overal het onderste uit de kan. Ontdek hier hoe u de goedkoopste schuldsaldoverzekering uit de brand sleept.

9 apr 2015 Snel op zoek naar de goedkoopste schuldsaldoverzekering? Dan gaat u het best voor de online aanpak! In een handomdraai hebt u een simulatie uitgevoerd,verschillende schuldsaldoverzekeraars vergeleken én een offerte aangevraagd. Ontdek hier hoe het in zijn werk gaat....

schuldsaldoverzekering woonkrediet

18 dec 2014De schuldsaldoverzekeraar neemt de aflossing, bij vroegtijdig overlijden, van het verzekerde kapitaal van de hypotheeklening over. Maar biedt de schuldsaldoverzekering ook een vangnet voor andere leningtypes?

woning kopen tips

27 mei 2014 Wie een eigen woning koopt of een andere langetermijninvestering doet, kiest meestal voor een hypotheeklening of een andere vorm van lening. Die maakt het mogelijk om aan uw toekomst te werken en tegelijk een financieel comfortabel leven te leiden ...

8 klanten op 10

Raden ons aan bij familie en vrienden

Kwaliteitservice

Snel en persoonlijk

25 jaar

Expertise en betrouwbaarheid

7 DECAVI trofeeën

Beste levensverzekering