Home > Blog > Artikelen: schuldsaldoverzekering fiscaal voordeel


 

Laatst verschenen: "schuldsaldoverzekering fiscaal voordeel"

Cardif helpt u met uw project en dat is ook via goede en correcte informatie. Hieronder vind u een selectie van op maat gemaakte artikels omtrent het kopen van een huis en het afsluiten van een schuldsaldoverzekering.


Schuldsaldoverzekering: de voordelen!

Hoewel een schuldsaldoverzekering niet verplicht is, kunt u er in veel gevallen maar beter één nemen. Zeker als u een aanzienlijk bedrag gaat lenen of een woonkrediet afsluit. Een schuldsaldoverzekering heeft immers niets dan voordelen en is haar investering dus meer dan waard… We lijsten de belangrijkste schuldsaldoverzekering voordelen even voor u op!

14 maart 2014


Schuldsaldoverzekering op twee hoofden: pro's en contra's

schuldsaldoverzekering tips
Als twee partners een hypothecaire lening afsluiten, hebben ze de mogelijkheid om elk afzonderlijk een schuldsaldoverzekering af te sluiten of te kiezen voor een schuldsaldoverzekering op twee hoofden. Welke van de twee mogelijkheden u het best kiest, hangt af van uw persoonlijke voorkeur. Om u te helpen bij uw keuze, lijsten we hier alvast de voor- en nadelen op van een schuldsaldoverzekering op twee hoofden!

28 februari 2014


Schuldsaldoverzekering afsluiten? Vijf tips!

schuldsaldoverzekering tips
Op het punt om een schuldsaldoverzekering af sluiten? Dan zijn er een aantal schuldsaldoverzekering tips waar u maar beter rekening mee houdt. We lijsten ze even voor u op...

14 januari 2014


Is een schuldsaldoverzekering fiscaal aftrekbaar?

schuldsaldoverzekering, fiscaal aftrekbaar
Een schuldsaldoverzekering biedt niet alleen extra bescherming aan uw nabestaanden, ook bij leven zijn er bepaalde voordelen verbonden aan de schuldsaldoverzekering. Zo is een schuldsaldoverzekeringspremie fiscaal aftrekbaar, onder bepaalde voorwaarden...

13 januari 2014