Home > Blog > Artikelen: nieuws


Header

"nieuws " - laatst verschenen artikels

Cardif helpt u met uw project en dat is ook via goede en correcte informatie. Hieronder vind u een selectie van op maat geschreven artikels omtrent het afsluiten van een schuldsaldoverzekering en alles wat daar mee te maken heeft..

13 apr 2016 Het verlaagde btw-tarief van 6 procent voor de renovatie van uw woning is recent aangepast. Ontdek hier of u nog aanspraak maakt op die 6 procent btw.

9 apr 2016 Voor grote en ingrijpende renovaties doet u het best een beroep op een vakman. Lees hier hoe u de juiste aannemer kiest voor uw renovatie.

12 feb 2015 Een betaalbaar renovatieproject begint dan ook met een realistisch renovatiebudget, waarbij u van meet af aan weet waar u aan toe bent. Welke zaken mag u absoluut niet over het hoofd zien? We lijsten ze één voor één voor u op...

batibouw 2014

30 januari 2014 Voor wie plannen heeft om een woning te bouwen of te renoveren, is het uitkijken naar 20 februari. Met meer dan duizend exposanten, belooft Batibouw 2014 in Brussels Expo ook weer een succeseditie te worden…

8 klanten op 10

Raden ons aan bij familie en vrienden

Kwaliteitservice

Snel en persoonlijk

25 jaar

Expertise en betrouwbaarheid

5 DECAVI trofeeën

Beste levensverzekering