Home > Blog > Artikelen: hypothecair krediet


Header

hypothecair krediet - laatst verschenen artikels

Cardif helpt u met uw project en dat is ook via goede en correcte informatie. Hieronder vind u een selectie van op maat geschreven artikels omtrent het afsluiten van een schuldsaldoverzekering en alles wat daar mee te maken heeft..

vast of variabel

5 apr 2015 Tenzij u over een aanzienlijk vermogen beschikt, gaat de aankoop van een nieuwe woning altijd gepaard met een hypothecair krediet. Hoe u de keuze maakt tussen vast en variabel, ontdekt u hier...

lening verzekeren

27 aug 2014 Bent u net een woonkrediet of een andere lening aangegaan? Dan is het sowieso een goed idee om de nodige financiële bescherming in te bouwen.

Schuldsaldoverzekering voordelen

14 maart 2014 Hoewel een schuldsaldoverzekering niet verplicht is, kunt u er in veel gevallen maar beter één nemen. Zeker als u een aanzienlijk bedrag gaat lenen of een woonkrediet afsluit. We lijsten de belangrijkste schuldsaldoverzekering voordelen even voor u op!

batibouw 2014

30 januari 2014 Voor wie plannen heeft om een woning te bouwen of te renoveren, is het uitkijken naar 20 februari. Met meer dan duizend exposanten, belooft Batibouw 2014 in Brussels Expo ook weer een succeseditie te worden…

Uw simulatie

8 klanten op 10

Raden ons aan bij familie en vrienden

Kwaliteitservice

Snel en persoonlijk

25 jaar

Expertise en betrouwbaarheid

7 DECAVI trofeeën

Beste levensverzekering