HYPO PROTECT

Verzeker het project van uw toekomst

Home > Wie is BNP Paribas Cardif ?


Wie is BNP Paribas Cardif ?

 • Sinds 1989 is BNP Paribas Cardif actief in België.

  BNP Paribas Cardif is een nicheverzekeraar. We hebben veel ervaring met verzekeringen die de terugbetaling van uw hypotheeklening, consumentenkrediet of investeringskrediet veiligstellen.
  BNP Paribas Cardif mag zich op dit domein de absolute specialist noemen.

  Feiten en cijfers

  BNP Paribas Cardif België was in 2011 goed voor een omzet van ruim 93 miljoen euro. Een groot deel daarvan werd gerealiseerd met schuldsaldo-, arbeidsongeschiktheids- en werkloosheidsverzekeringen.

  Naar verwachting zal de omzet de komende jaren verder toenemen. De consumenten hebben er immers nood aan om hun zekerheid zelf op te bouwen, aangezien de sociale zekerheid hen steeds minder bescherming biedt.

  In 2011 telt BNP Paribas Cardif België 85 medewerkers.

  BNP Paribas Cardif wereldwijd

  Wereldwijd werken ongeveer 10.000 mensen bij BNP Paribas Cardif en hebben ruim 50 miljoen klanten een polis bij ons.

  BNP Paribas Cardif maakt deel uit van de BNP Paribas Groep, één van de grootste financiële groepen ter wereld. U mag er dus zeker van zijn dat u bij een stabiele en betrouwbare partner terecht komt.  Belangenconflicten

  De Europese richtlijn inzake financiële markten (MiFID) streeft ernaar de beleggers te beschermen, de concurrentie te bevorderen en de markt transparanter en efficiënter te maken. Deze wet werd voor het verzekeringswezen omgezet in de wet Twin Peaks II.

  Door deze wetgeving is BNP Paribas Cardif verplicht om bepaalde administratieve en organisatorische maatregelen te treffen om belangenconflicten in verband met de verkoop van zijn producten en diensten beter te detecteren, te controleren en te beheren.

  Wilt u meer weten over de verschillende beleidslijnen die BNP Paribas Cardif heeft uitgewerkt om de belangen van zijn klanten te beschermen?Lees hier meer.


  Vergoedingspolitiek

  De Europese richtlijn inzake financiële markten (MiFID) streeft ernaar de beleggers te beschermen, de concurrentie te bevorderen en de markt transparanter en efficiënter te maken. Deze wet werd voor het verzekeringswezen omgezet in de wet Twin Peaks II.

  Door deze wetgeving is BNP Paribas Cardif verplicht om bepaalde administratieve en organisatorische maatregelen te treffen om de vergoedingen die aan haar tussenpersonen betaald worden, transparant te maken.

  Wilt u meer weten over het vergoedingsbeleid dat BNP Paribas Cardif heeft uitgewerkt? Lees hier meer.


UW SIMULATIE IN 1 MIN

Capital emprunté

  
Durée

 maanden
Taux

  %

3 redenen om voor
BNP PARIBAS CARDIF
te kiezen

 • Dé verzekeringsspecialist inzake bescherming van leningen
 • De goedkoopste en meest complete schuldsaldoverzekering
 • Een aanbod op maat voor uw project