Home > De voordeligste schuldsaldoverzekering: BNP Paribas Cardif trekt de kar!


23okt

De voordeligste schuldsaldoverzekering: BNP Paribas Cardif trekt de kar!

voordeligste schuldsaldoverzekering

Categorie: Schuldsaldoverzekering

Zonet het compromis voor de aankoop van uw droomwoning ondertekend? Proficiat! Nu is het zaak om een interessante lening én dito schuldsaldoverzekering in de wacht te slepen. Beide zijn namelijk onmisbaar voor een financieel zorgeloze toekomst. Op zoek naar de voordeligste schuldsaldoverzekering? Dan loont het de moeite om het aanbod van verschillende verzekeraars te vergelijken. U zal snel merken dat de schuldsaldoverzekeringen van BNP Paribas Cardif vaak als winnaar uit de bus komen...

Voordeligste schuldsaldoverzekering = de beste prijs-kwaliteitverhouding

Een voordelige schuldsaldoverzekering combineert twee factoren: een dekking op maat en een correcte prijszetting. Het is echter onmogelijk om zomaar uit de losse pols te bepalen welke schuldsaldoverzekering de voordeligste is. Hoeveel u exact gaat betalen, hangt namelijk af van de looptijd van uw lening, het verzekerde kapitaal, uw leeftijd, rookgedrag, etc. Een online simulatie is dan ook een must. Dit laat u toe om voor uw specifieke profiel de meest interessante schuldsaldoverzekering te ontdekken.

Tip: liever verschillende verschillende schuldsaldoverzekeraars? Daarvoor kunt u terecht bij de online simulaties van onafhankelijke instellingen zoals mefirst of Immoweb!

Hoe BNP Paribas Cardif het verschil maakt

Wie verschillende schuldsaldoverzekeraars vergelijkt, zal al gauw merken dat de schuldsaldoverzekeringen van BNP Paribas Cardif vaak als voordeligste uit de bus komen. En dat is geen toeval. Zo sleepte de Hypo Protect Classic schuldsaldoverzekering vorig jaar nog een Decavi Levensverzekeringstrofee in de wacht! Die bekroont de beste schuldsaldoverzekering op de Belgische markt. Ook in 2008, 2009, 2011, 2012 en 2013 kwamen we als winnaar uit de bus…

Deze trofeeën zijn het beste bewijs dat BNP Paribas Cardif staat voor innovatieve en voordelige schuldsaldoverzekeringen, gekoppeld aan een voorbeeldige service. Niet voor niets dat maar liefst 8 op de 10 klanten ons aanbevelen bij vrienden en familie, toch?

Benieuwd wat BNP Paribas Cardif voor ú kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op. We staan voor u klaar!Waarom voor BNP Paribas Cardif kiezen?

Vragen? 02/528 00 03

Bel me

8 klanten op 10

raden Cardif aan bij vrienden en familie

Zorg voor service

persoonlijk en snel

25 jaar

expertise en betrouwbaarheid

7 DECAVI

verzekeringstrofeeën