Home > Blog


Header

Schuldsaldoverzekering - laatst verschenen artikels

Cardif helpt u met uw project en dat is ook via goede en correcte informatie. Hieronder vind u een selectie van op maat geschreven artikels omtrent het afsluiten van een schuldsaldoverzekering en alles wat daar mee te maken heeft..

15 nov 2017 Financiële zekerheid legt mee de basis voor een zorgeloos leven. Helaas krijgt u het zelden zomaar in de schoot geworpen. Meer zelfs: wie geen voorzorgsmaatregelen neemt, loopt het risico om zichzelf of zijn nabestaanden in moeilijke papieren te brengen. Gelukkig ...

7 nov 2017 Over schuldsaldoverzekeringen is al veel gezegd en geschreven. Maar wat is nu correct en wat niet? Wij onderscheiden het kaf van het koren.

23 oct 2017 Een goede schuldsaldoverzekering staat voor prijs-kwaliteit. Ontdek hier waarom BNP Paribas Cardif de voordeligste schuldsaldoverzekering biedt!

schuldsaldoverzekering tips

18 oktober 2017 Op het punt om een schuldsaldoverzekering af sluiten? Dan zijn er een aantal schuldsaldoverzekering tips waar u maar beter rekening mee houdt. We lijsten ze even voor u op...

Uw simulatie

schuldsaldoverzekering

12 sep 2017Op zoek naar dé droomwoning? Laat je bijstaan door onze woongids vol met handige tips!

29 augustus 2017 Plannen om te investeren in een nieuw woonproject, maar uw huidige woning is nog niet verkocht? Dat kán, dankzij het overbruggingskrediet. Lees snel meer!

schuldsaldoverzekering

18 juli 2017 Veel mensen die een hypothecaire lening aangaan, denken dat een schuldsaldoverzekering verplicht is. Dat is een foute veronderstelling. Een schuldsaldoverzekering is bij wet niet verplicht. Toch...

schuldsaldoverzekering woonkrediet

19 juni 2017De schuldsaldoverzekeraar neemt de aflossing, bij vroegtijdig overlijden, van het verzekerde kapitaal van de hypotheeklening over. Maar biedt de schuldsaldoverzekering ook een vangnet voor andere leningtypes?

schuldsaldoverzekeringverzekering inkomstenverlies

11 april 2017 Een ongeval is sneller gebeurd dan u denkt. Ook ziekte durft ons leven op de meest onverwachte momenten overhoop te halen. En alsof deze persoonlijke tegenslagen nog niet genoeg zijn, gaan ze vaak gepaard met inkomensverlies. Wie dan ...

aankoop woning

29 maart 2017 De aankoop van een woning gaat vandaag meestal gepaard met een flinke investering. Niet evident voor twintigers die nog maar pas aan de slag zijn. Ontdek wat je als ouder kan doen om een handje toe te steken...

homestaging

16 maa 2017 Bij de verkoop van een woning gaan geïnteresseerden alleen overstag als álles juist zit: de grootte, de stijl, de prijsklasse én de sfeer. Plannen om uw woning van de hand te doen? Dan kunt u maar beter werk maken van een aantrekkelijk interieur en een aangename look-and-feel. Homestaging heet ...

07 feb 2017 Goed nieuws: u bent helemaal niet verplicht om voor de schuldsaldoverzekering bij uw kredietverstrekker aan te kloppen. Ook andere verzekeraars komen in aanmerking. Vergelijken is dus de boodschap!

17 jan 2017 Wilt u een woning kopen of hebt u een andere waardevolle investering op het oog? Dan is de kans groot dat u in zee gaat met een kredietverstrekker voor een hypothecaire lening. Het is dé manier om uw droomproject financieel haalbaar te houden. Toch gaat u voor de contractondertekening...

01 Jun 2016 Een energiezuinige woning met een lage EPC-waarde helpt u om permanent energie te besparen. Ontdek hoe u de EPC-waarde van uw woning verbetert.

29 apr 2016 Welke klusjes in uw woning kunt u makkelijk zelf aan? Deze 3 doe-het-zelfprojecten zijn perfect haalbaar voor iedere handige harry of henriette!

14 apr 2016 Hoe financiert u een ingrijpende renovatie of verbouwing? Met een lening? Dat is best mogelijk. Hou dan wel rekening met deze do’s en don’ts.

13 apr 2016 Het verlaagde btw-tarief van 6 procent voor de renovatie van uw woning is recent aangepast. Ontdek hier of u nog aanspraak maakt op die 6 procent btw.

9 apr 2016 Voor grote en ingrijpende renovaties doet u het best een beroep op een vakman. Lees hier hoe u de juiste aannemer kiest voor uw renovatie.

23 feb 2016 Eind 2015 keurde de Vlaamse regering een hervorming van de renovatiepremies goed. Hier lees je wat er verandert aan de renovatiepremie in 2016.

18 feb 2016 De woonbonus in 2016 is niet meer dezelfde als die van enkele jaren geleden. Wat veranderde er precies? En waarop moet u letten? Ontdek het hier!

02 feb 2016 Batibouw 2016 belooft een boeiende editie te worden. Het Brusselse bouwsalon pakt uit met tal van innovaties, of het nu gaat over renovatie, nieuwbouw of interieur.

29 jan 2016 Bent aan het bouwen, verbouwen of renoveren? Dan moet u altijd nagaan of u al dan niet een bouwvergunning nodig hebt. Hier alvast een handig overzicht.

11 jan 2016 De verzekering gewaarborgd wonen is populairder dan ooit. Maar er bestaat nog een alternatief om u te beschermen tegen inkomensverlies. Lees hier meer!

08 jan 2016 U staat op het punt om een lening af te sluiten, maar plotseling verliest u uw werk. Kunt u ook lenen zonder werk?

08 jan 2016 Staat u op het punt om uw droomwoning te kopen? Dan is het nu vooral zaak om een goede lening te onderhandelen. Hoe u dat aanpakt, ontdekt u hier.

23 dec 2015 De Belg is geboren met een baksteen in de maag. Zo luidt althans het cliché. Maar is het effectief beter om een huis te kopen dan er één te huren?

22 dec 2015 Een lening is de beste manier om uw woning op een veilige en betaalbare manier te financieren. Maar wat als u de lening niet meer kunt terugbetalen?

10 dec 2015 Een eigen zaak beginnen is een prachtige uitdaging, maar het houdt ook enkele risico’s in. Ontdek hier de belangrijkste aandachtspunten!

10 dec 2015 Er zijn al heel wat woorden gevloeid over de energieheffing van minister Turtelboom. Maar waar gaat het over? En wat betekent deze ‘vlaktaks’ voor u?

13 nov 2015 Plannen om samen met uw partner een woning te kopen? Dan maakt u het best een weloverwogen keuze tussen trouwen, feitelijk of wettelijk samenwonen.

30 oct 2015 Wie een schuldsaldoverzekering afsluit, moet uiteraard premies betalen. Maar wat als u daar plots niet meer in slaagt?

27 oct 2015 Plannen om binnenkort een persoonlijke lening af te sluiten? Dan gaat u het best niet over één nacht ijs. Ontdek de belangrijkste aandachtspunten.

09 oct 2015 Een starterswoning gaat gepaard met heel wat onzekerheid. Want wat is nu de beste investering? Het antwoord leest u hier.

31 augustus 2015 Bent u van plan om een schuldsaldoverzekering af te sluiten? Dan kunt u kiezen voor een vast tarief of een ervaringstarief. Ontdek hier de verschillen!

27 aug 2015 Veel kredietverstrekkers stellen voor om bij hen niet alleen een lening af te sluiten, maar ook een schuldsaldoverzekering. Is dat wel een goed idee?

22 mei 2015 Volop aan het bouwen of renoveren? Dan probeert u misschien zo veel mogelijk zelf te doen? Of zoekt u liever een vakman?

22 mei 2017 Om de prijs van uw woning te drukken, haalt u het best overal het onderste uit de kan. Ontdek hier hoe u de goedkoopste schuldsaldoverzekering uit de brand sleept.

21 mei 2015 Een schuldsaldoverzekering biedt uw partner extra financiële zekerheid bij een hypothecair krediet. Maar wat met een echtscheiding? Ontdek het hier.

19 mei 2015 De aankoopprijs van een woning is één, de uiteindelijke totaalsom is twee. Ontdek hier welke extra kosten gepaard gaan met een woning kopen.

14 apr 2015 Een lening aangaan doet u niet zomaar. Er is een aanzienlijke investering mee gemoeid die meestal gepaard gaat met een belangrijke levensfase, zoals de aankoop van een nieuwe woning. Wilt u niet voor onaangename verrassingen komen te staan? Dan is het belangrijk ...

11 apr 2015 Stel: u hebt nog maar net een lening afgesloten samen met uw partner, wanneer die laatste plotseling overlijdt. Dankzij een schuldsaldoverzekering zal de verzekeraar namelijk het verzekerde, nog niet terugbetaalde kapitaal uitkeren aan de kredietverstrekker. Maar wat met een zware ziekte? Komt de...

9 apr 2015 Snel op zoek naar de goedkoopste schuldsaldoverzekering? Dan gaat u het best voor de online aanpak! In een handomdraai hebt u een simulatie uitgevoerd,verschillende schuldsaldoverzekeraars vergeleken én een offerte aangevraagd. Ontdek hier hoe het in zijn werk gaat....

9 apr 2015 U hebt het ongetwijfeld al ergens gehoord of gelezen: de langetermijnrente staat bijzonder laag. Maar wat als u eerder een hypothecaire lening hebt afgesloten? Dan is er de mogelijkheid om uw lening te herzien of herfinancieren. Of deze optie ook voor u interessant is, ontdekt u hier...

vast of variabel

5 apr 2015 Tenzij u over een aanzienlijk vermogen beschikt, gaat de aankoop van een nieuwe woning altijd gepaard met een hypothecair krediet. Hoe u de keuze maakt tussen vast en variabel, ontdekt u hier...

13 maa 2015 Plannen om een woning te kopen in 2015? Hou dan de fluctuerende woningprijzen nauwlettend in het oog te houden én sla toe wanneer de tijd rijp is. Maar eerst moet u natuurlijk een idee hebben van de verwachte evoluties op de vastgoedmarkt. Betaalt u in 2015 meer of minder voor een woning? Ontdek het hier! ...

8 maa 2015 Plannen om een woning te kopen in 2015? Dan komt het er niet alleen op aan om een hypotheeklening af te sluiten, ook een schuldsaldoverzekering is een must. Die biedt ...

26 feb 2015 Bent u een geboren bouwer of renoveerder? Dan kijkt u ongetwijfeld uit naar de start van Batibouw 2015, dat dit jaar plaatsvindt van 26 februari tot 5 maart. Ook dit jaar heeft de prestigieuze ...

19 feb 2015 De populaire Vlaamse woonbonus heeft sinds 1 januari 2015 flink wat van zijn glans verloren. Hij is namelijk niet meer verkrijgbaar als hypothecaire aftrek, maar ...

12 feb 2015 Een betaalbaar renovatieproject begint dan ook met een realistisch renovatiebudget, waarbij u van meet af aan weet waar u aan toe bent. Welke zaken mag u absoluut niet over het hoofd zien? We lijsten ze één voor één voor u op...

4 feb 2015 Door de vergrijzing en tal van noodgedwongen overheidsbesparingen komt de draagkracht van onze sociale zekerheid langzaam maar zeker onder druk te staan. Het komt er dan ook op aan om zo veel mogelijk zélf uw financiële zorgeloosheid ...

27 jan 2015 Wie een schuldsaldoverzekering afsluit, houdt het best ook rekening met het fiscale plaatje. Een schuldsaldoverzekering is, onder bepaalde voorwaarden, namelijk fiscaal aftrekbaar. Al zijn er ook kanttekeningen...

sschuldsaldoverzekering dekking

4 jan 2015 dankzij het uitgebreide gamma vindt ook u ongetwijfeld een formule die honderd procent aansluit bij uw financiële noden. Zo hebt u de mogelijkheid om uw schuldsaldoverzekering individueel af te sluiten of samen met uw partner. Daarbij zijn er meerdere dekkingspercentages mogelijk.

schuldsaldoverzekering leeftijd

30 dec 2014 De schuldsaldoverzekering zorgt er namelijk voor dat het verzekerde, nog niet terugbetaalde bedrag van de lening wordt uitgekeerd aan de instelling waar u geleend hebt. Kunt u een schuldsaldoverzekering ook op latere leeftijd afsluiten? Ontdek het hier!.

 hypotheek vervroegd aflossen, schuldsaldoverzekering

27 dec 2014Heeft de maandelijkse afbetaling van uw woning u de afgelopen jaren niet tegengehouden om een mooi spaarpotje aan te leggen? Dan is het een optie om uw hypotheek vervroegd af te lossen. Dat de spaarrentes momenteel erg laag staan, is daarbij een extra argument. Maar opgelet: ...

schuldsaldoverzekering

18 nov 2014Man of vrouw, iedereen heeft even veel recht om te investeren en daarvoor een lening aan te gaan. Maar bestaan er ook verschillen naar kosten toe?

schuldsaldoverzekering

14 okt 2014De rente staat historisch laag: het ideale moment om een hypotheeklening af te sluiten. Ontdek hier of u verplichte verzekeringen moet incalculeren.

schuldsaldoverzekering

9 sep 2014 Een schuldsaldoverzekering sluit u niet elke dag af... Ze gaat bv. gepaard met de aankoop van een woning. De kans is dan ook groot dat u niet erg vertrouwd bent met de typische schuldsaldo-terminologie, ontdek ze hier...

lening verzekeren

27 aug 2014 Bent u net een woonkrediet of een andere lening aangegaan? Dan is het sowieso een goed idee om de nodige financiële bescherming in te bouwen.

schuldsaldoverzekering vergelijken

11 jun 2014 Wie een eigen woning koopt of een andere langetermijninvestering doet, kiest meestal voor een hypotheeklening of een andere vorm van lening. Die maakt het mogelijk om aan uw toekomst te werken en tegelijk een financieel comfortabel leven te leiden ...

woning kopen tips

27 mei 2014 Wie een eigen woning koopt of een andere langetermijninvestering doet, kiest meestal voor een hypotheeklening of een andere vorm van lening. Die maakt het mogelijk om aan uw toekomst te werken en tegelijk een financieel comfortabel leven te leiden ...

Verkiezingen 2014: wat met een woning kopen?

22 mei 2014 De verkiezingen komen eraan, en onvermijdelijk heeft dat ook zijn gevolgen voor wie een woning wil bouwen, kopen of renoveren. Zo heeft de uitslag niet alleen een effect op het voortbestaan van de woonbonus...

woonbonus 2014 info

15 mei 2014 Wie plannen heeft om nog in 2014 een woning te kopen, hoeft niet te aarzelen: de woonbonus blijft dit jaar onveranderd. Pas in 2015 zal dit populaire systeem van hypotheekrenteaftrek de eerste wijzigingen ondergaan...

woonbonus 2014 info

26 april 2014 De premie van uw schuldsaldoverzekering hangt af van verschillende elementen. We lijsten hier alvast de belangrijkste voor u op! ...

hypotheeklening

15 april 2014 De premie van uw schuldsaldoverzekering hangt af van verschillende elementen. We lijsten hier alvast de belangrijkste voor u op! ...

schuldsaldoverzekering dekking

4 april 2014 Hebt u plannen om een woonkrediet af te sluiten? Dan kunt u maar beter ook een schuldsaldoverzekering nemen. Voor uw gezin is het dé garantie op een financieel zorgeloze toekomst. Om onaangename verrassingen op voorhand uit te sluiten, is het ...

Schuldsaldoverzekering voordelen

14 maart 2014 Een schuldsaldoverzekering heeft immers niets dan voordelen en is haar investering dus meer dan waard… We lijsten de belangrijkste schuldsaldoverzekering voordelen even voor u op!

schuldsaldoverzekering tips

28 februari 2014 Welke van de twee mogelijkheden u het best kiest, hangt af van uw persoonlijke voorkeur. Om u te helpen bij uw keuze, lijsten we hier alvast de voor- en nadelenop van een schuldsaldoverzekering op twee hoofden!

verschil schuldsaldoverzekering en levensverzekering

13 februari 2014 Plannen om een woonkrediet af te sluiten? Dan bent u mogelijk al met heel wat verzekeringsjargon in aanraking gekomen waarvan de definitie niet altijd even duidelijk is. Hier nemen we alvast de termen schuldsaldoverzekering en levensverzekering onder de loep. Waarin schuilt precies het verschil?

batibouw 2014

30 januari 2014 Voor wie plannen heeft om een woning te bouwen of te renoveren, is het uitkijken naar 20 februari. Met meer dan duizend exposanten, belooft Batibouw 2014 in Brussels Expo ook weer een succeseditie te worden…

schuldsaldoverzekering, fiscaal aftrekbaar

13 januari 2014 Een schuldsaldoverzekering biedt niet alleen extra bescherming aan uw nabestaanden, ook bij leven zijn er bepaalde voordelen verbonden aan de schuldsaldoverzekering. Zo is een schuldsaldoverzekeringspremie fiscaal aftrekbaar, onder bepaalde voorwaarden...

Wat kost een schuldsaldoverzekering?

31 december 2013 Bij de aankoop van een woning komen heel wat extra kosten kijken. Registratierechten, notariskosten, aktekosten, … en natuurlijk ook de schuldsaldoverzekering. Die is niet verplicht, maar wel sterk aanbevolen...

schuldsaldoverzekering, een tijdelijke overlijdensdekking

3 december 2013 De schuldsaldoverzekering is een vorm van tijdelijke overlijdensverzekering die wordt afgesloten in het kader van een (hypothecaire) lening. Wanneer u ...

8 klanten op 10

Raden ons aan bij familie en vrienden

Kwaliteitservice

Snel en persoonlijk

25 jaar

Expertise en betrouwbaarheid

7 DECAVI trofeeën

Beste levensverzekering

Cardif informeert over :

definitie schuldsaldoverzekering, schuldsaldoverzekering, overlijdensverzekering, tijdelijke overlijdensverzekering, dekking hypothecair krediet, informatie schuldsaldoverzekering, schuldsaldo tips, schuldsaldoverzekering advies, wat kost een schuldsaldoverzekering, schuldsaldoverzekering prijs, schuldsaldoverzekering kostprijs, schuldsaldoverzekering tarieven, goedkope schuldsaldoverzekering, goedkoopste schuldsaldoverzekering, vast tarief, variabel tarief, schuldsaldoverzekering kosten, hypotheeklening dekking, schuldsaldoverzekering berekenen, schuldsaldoverzekering prijs, schuldsaldoverzekering simulatie, schuldsaldoverzekeringen vergelijken, schuldsaldoverzekering aandachtspunten, schuldsaldoverzekering fiscaal voordeel, schuldsaldoverzekering premie, schuldsaldoverzekering advies, schuldsaldoverzekering tips, schuldsaldoverzekering info, schuldsaldoverzekering nieuws, batibouw 2014, batibouw 2015, woning financieren, wat kost mijn huis, lening woning, lenen voor een huis, lening voor een huis, hypothécaire krediet, verzekeren tegen inkomstenverlies, verzekering inkomstenverlies, schuldsaldoverzekering bijkomende waarborgen, onvrijwillige werkloosheid verzekering, arbeidsongeschiktheid verzekering, invaliditeitsverzekering, schuldsaldoverzekering op twee hoofden , schuldsaldoverzekering op eigen hoofd , schuldsaldoverzekering soorten,schuldsaldoverzekering dekking, overlijdensdekking, woonkrediet, lening verzekering , krediet verzekering , waarom schuldsaldoverzekering, hypothecaire lening, rente hypothecaire lening, rentevoet hypothecaire lening, lening berekenen, woonkrediet , premie schuldsaldoverzekering berekening schuldsaldoverzekering , kostprijs schuldsaldoverzekering , schuldsaldo berekenen , bereken schuldsaldoverzekering , prijs schuldsaldoverzekering , bijpremie betaalbaar wonen, woning kopen, huis kopen, verkiezingen, verkiezingen 2014, woonbonus, woonbonus 2014, lastenverlaging wonen, woning kopen tips, huis kopen lening, huis kopen tips, huis kopen schuldsaldoverzekering, woning kopen lening