Home > Batibouw 2016: waarom u zeker eens een kijkje moet nemen


02feb

Batibouw 2016: waarom u zeker eens een kijkje moet nemen

batibouw 2016

Categorie: schuldsaldoverzekering tips

Bouwers, verbouwers of interieurliefhebbers: iedereen met een hart voor wonen kijkt elk jaar reikhalzend uit naar eind februari. En dat heeft natuurlijk alles te maken met Batibouw, het grootste en meest innovatieve bouwsalon van het land. Ook deze 2016-editie heeft allerlei moois in petto. Zo vindt u er alle domoticatoepassingen van de toekomst en komt u er te weten hoe u uw woning nog energiezuiniger kunt maken. Gratis naar Batibouw 2016? Wij geven tickets weg!

Win vrijkaarten voor Batibouw 2016!

Batibouw 2016 vindt net als de vorige edities plaats in Brussels Expo, en dit van donderdag 25 februari tot zondag 6 maart. De eerste twee dagen zijn voorbehouden aan de professionele bezoekers. Vanaf zaterdag 27 februari mag het grote publiek Batibouw 2016 bezoeken. Tickets kosten 10,5 euro, maar u kunt ook gratis naar Batibouw. Wij geven namelijk 20 gratis tickets weg! Wat moet u doen? Eenvoudig: vul het formulier op onze wedstrijdpagina in!

Naar de Batibouw 2016 wedstrijdpagina >

Twee grote thema’s

Batibouw 2016 is opgehangen aan twee thema’s. Het eerste, ‘Laat u goed omringen van A tot Z’, wil de toonaangevende rol van de beurs benadrukken. Het leeuwendeel van de bezoekers zijn bouwers en verbouwers, maar ook professionelen zakken af naar Batibouw. Beiden kunnen voor advies terecht bij de exposanten, die hen bijstaan met raad en daad. Ook in het adviespaleis kunnen bezoekers zich laten omringen door experts van de overheid, financiële instellingen, bouwfederaties, ...

Het tweede thema luidt ‘Ervaar Batibouw met uw 5 zintuigen’. Batibouw bezoeken is een meerwaarde voor elke consument, want de info die u er krijgt gaat véél verder dan een brochure. Op Batibouw kunt u kijken, vergelijken, aanraken en uitproberen. Zo wordt Batibouw een echte totaalervaring.

Focus op innovatie

Wat meteen opvalt, is de symbiose tussen esthetiek, energiezuinigheid en gebruikscomfort. Doorgedreven isolatie en maximale energiebesparing gaan hand in hand met een stijlvolle afwerking. Zo vindt u er tal domoticatoestellen die niet alleen bijzonder innovatief zijn, maar ook erg gemakkelijk om te bedienen. Maar dat is lang niet alles. U kunt er ook heel wat advies inwinnen. Denk maar aan de stand van Informazout, waar u aan de hand van online modules kunt testen of uw verwarmingstoestellen voldoen aan de Europese energie-efficiëntienormen.

Wat met de financiering?

Hebt u ambitieuze bouwplannen? Dan is het zaak om een interessante financiering uit de brand te slepen. Tip: vergelijk zo veel mogelijk kredietverstrekkers. Alleen dan maakt u aanspraak op de beste prijs-kwaliteitverhouding. En hetzelfde geldt natuurlijk voor uw schuldsaldoverzekering . Vragen? Wij staan voor u klaar!

Bron: Bouwenwonen.netUw simulatie in 1 min

Start uw simulatie

Waarom voor BNP Paribas Cardif kiezen?

Vragen? 02/528 00 03

Bel me

8 klanten op 10

raden Cardif aan bij vrienden en familie

Zorg voor service

persoonlijk en snel

25 jaar

expertise en betrouwbaarheid

7 DECAVI

verzekeringstrofeeën