Home > Blog > Artikelen: hypothecaire lening


Header

hypothecaire lening - laatst verschenen artikels

Cardif helpt u met uw project en dat is ook via goede en correcte informatie. Hieronder vind u een selectie van op maat geschreven artikels omtrent het afsluiten van een schuldsaldoverzekering en alles wat daar mee te maken heeft..

08 jan 2016 U staat op het punt om een lening af te sluiten, maar plotseling verliest u uw werk. Kunt u ook lenen zonder werk?

08 jan 2016 Staat u op het punt om uw droomwoning te kopen? Dan is het nu vooral zaak om een goede lening te onderhandelen. Hoe u dat aanpakt, ontdekt u hier.

23 dec 2015 De Belg is geboren met een baksteen in de maag. Zo luidt althans het cliché. Maar is het effectief beter om een huis te kopen dan er één te huren?

22 dec 2015 Een lening is de beste manier om uw woning op een veilige en betaalbare manier te financieren. Maar wat als u de lening niet meer kunt terugbetalen?

27 aug 2015 Plannen om te investeren in een nieuw woonproject, maar uw huidige woning is nog niet verkocht? Dat kán, dankzij het overbruggingskrediet. Lees snel meer!

Uw simulatie

14 apr 2015 Een lening aangaan doet u niet zomaar. Er is een aanzienlijke investering mee gemoeid die meestal gepaard gaat met een belangrijke levensfase, zoals de aankoop van een nieuwe woning. Wilt u niet voor onaangename verrassingen komen te staan? Dan is het belangrijk ...

31 jan 2015 Wilt u een woning kopen of hebt u een andere waardevolle investering op het oog? Dan is de kans groot dat u in zee gaat met een kredietverstrekker voor een hypothecaire lening. Het is dé manier om uw droomproject financieel haalbaar te houden. Toch gaat u voor de contractondertekening...

schuldsaldoverzekering

10 sep 2014Op zoek naar dé droomwoning? Laat je bijstaan door onze woongids vol met handige tips!

lening verzekeren

27 aug 2014 Bent u net een woonkrediet of een andere lening aangegaan? Dan is het sowieso een goed idee om de nodige financiële bescherming in te bouwen.

hypotheeklening

15 april 2014 Een hypotheeklening met een goede of slechte prijs-kwaliteitverhouding, voor uw budget is het een wereld van verschil. Om zeker te zijn dat u geen kat in een zak koopt, houdt u dan ook maar beter rekening met enkele algemeen aanvaarde basisprincipes ...

schuldsaldoverzekering

16 december 2013 Veel mensen die een hypothecaire lening aangaan, denken dat een schuldsaldoverzekering verplicht is. Dat is een foute veronderstelling. Een schuldsaldoverzekering is bij wet niet verplicht. Toch...

8 klanten op 10

Raden ons aan bij familie en vrienden

Kwaliteitservice

Snel en persoonlijk

25 jaar

Expertise en betrouwbaarheid

7 DECAVI trofeeën

Beste levensverzekering